Tarme i topform giver dig bl.a. en kostplan baseret på den nyeste forskning inkl. 60 lækre madopskrifter, 4 kvinders forvandling på bare 14 dage samt en grundlæggende viden formidlet i et lettilgængeligt sprog
Bogen giver dig den ultimative guide til, hvordan du med få anstrengelser og helt almindelig mad kan forkæle de tarmbakterier, der arbejder med dig, og gøre livet surt for de bakterier, der modarbejder dig. Den giver dig en grundlæggende viden om bakterier, og hvad de kan gøre hhv. for dig og imod dig og dit helbred.
Resultatet er en stærk tarmslimhinde, der kan optage flere vitaminer, regulere dit blodsukker og din vægt, sende feelgood signaler til din hjerne og holde skadelige bakterier i skak.
For at gøre det let for dig at fremtrylle den tarmvenlige mad har forfatterne til bogen kreeret 60 skønne opskrifter, der alle er baseret på helt naturlige råvarer.
Du får inspiration til alt fra sund morgenmad til frokost på farten, mættende middagsretter og lette lækkerier. Kostprincipperne tager udgangspunkt i den nyeste forskning på området og er grønne, grove og glutenfri.
Om forfatterne
Irene Brøndum er uddannet klinisk diætist og har skrevet bogens indledende kapitler om tarmbakteriernes forunderlige univers. Irene har arbejdet med kostvejledning af gravide samt patienter med mavetarmproblemer, hjertesygdom og kræft. Irene er ligeledes uddannet journalist og har i de seneste 8 år været skribent på sundhedsmagasinet “I FORM”.
Professor Oluf Borbye Pedersen har skrevet bogens sjette kapitel, hvor han øser ud af sin store viden omkring forskningen i vores tarmbakterier og kostens betydning for vores sundhed. Oluf er professor og forskningsleder på Novo Nordisk Fondens Metabolismecenter ved Københavns Universitet. Han tilhører den internationale elite af videnskabsfolk, der udforsker de billioner af gavnlige bakterier, som er en del af hver enkelt af os.
Majbritt Louring Engell har kreeret bogens opskrifter, der forkæler såvel smagsløg som de sundhedsfremmende tarmbakterier. Majbritt har en bachelor i ernæring og sundhed og en master i træning og fitness. Hun er foredragsholder, kostvejleder og forfatter og medforfatter til flere andre sundhedsbøger.
Du kan købe bogen hos bl.a. Saxo – du finder den her (affiliate link)
Jeg har fået lov at give dig 3 af opskrifterne fra bogen:
Chiafrøboller – lækre glutenfri boller
Ovnbagt laks med pistacie, parmesan og bagte rodfrugter

Body, Mind & Spirit
Politikens Forlag
1. September 2016
256

Du kan købe bogen hos bl.a. Saxo - du finder den her (affiliate link)
.