• Forside
  • Privatlivspolitik
  • Kontakt
    • Email
    • Facebook
    • Instagram

ails

Umahro-certificeret sundhedsrådgiver Tina Mai

  • Bøger
  • Blog
  • Opskrifter

Bøger

Tarme i topform

billede af bogen tarme i topformTarme i topform giver dig bl.a. en kostplan baseret på den nyeste forskning inkl. 60 lækre madopskrifter, 4 kvinders forvandling på bare 14 dage samt en grundlæggende viden formidlet i et lettilgængeligt sprog

Bogen giver dig den ultimative guide til, hvordan du med få anstrengelser og helt almindelig mad kan forkæle de tarmbakterier, der arbejder med dig, og gøre livet surt for de bakterier, der modarbejder dig. Den giver dig en grundlæggende viden om bakterier, og hvad de kan gøre hhv. for dig og imod dig og dit helbred.

Resultatet er en stærk tarmslimhinde, der kan optage flere vitaminer, regulere dit blodsukker og din vægt, sende feelgood signaler til din hjerne og holde skadelige bakterier i skak.

For at gøre det let for dig at fremtrylle den tarmvenlige mad har forfatterne til bogen kreeret 60 skønne opskrifter, der alle er baseret på helt naturlige råvarer.

Du får inspiration til alt fra sund morgenmad til frokost på farten, mættende middagsretter og lette lækkerier. Kostprincipperne tager udgangspunkt i den nyeste forskning på området og er grønne, grove og glutenfri.

Om forfatterne

Irene Brøndum er uddannet klinisk diætist og har skrevet bogens indledende kapitler om tarmbakteriernes forunderlige univers. Irene har arbejdet med kostvejledning af gravide samt patienter med mavetarmproblemer, hjertesygdom og kræft. Irene er ligeledes uddannet journalist og har i de seneste 8 år været skribent på sundhedsmagasinet “I FORM”.

Professor Oluf Borbye Pedersen har skrevet bogens sjette kapitel, hvor han øser ud af sin store viden omkring forskningen i vores tarmbakterier og kostens betydning for vores sundhed. Oluf er professor og forskningsleder på Novo Nordisk Fondens Metabolismecenter ved Københavns Universitet. Han tilhører den internationale elite af videnskabsfolk, der udforsker de billioner af gavnlige bakterier, som er en del af hver enkelt af os.

Majbritt Louring Engell har kreeret bogens opskrifter, der forkæler såvel smagsløg som de sundhedsfremmende tarmbakterier. Majbritt har en bachelor i ernæring og sundhed og en master i træning og fitness. Hun er foredragsholder, kostvejleder og forfatter og medforfatter til flere andre sundhedsbøger.

Du kan købe bogen hos bl.a. Saxo – du finder den her (affiliate link)

Jeg har fået lov at give dig 3 af opskrifterne fra bogen:

Chiafrøboller – lækre glutenfri boller

And med lun rødkålssalat

Ovnbagt laks med pistacie, parmesan og bagte rodfrugter

 

 

Tarme i topform Book Cover Tarme i topform
Irene Møbjerg, Majbritt Engell, Oluf Pedersen,
Body, Mind & Spirit
Politikens Forlag
1. September 2016
256

Du kan købe bogen hos bl.a. Saxo - du finder den her (affiliate link)

  • Del
  • Facebook
  • E-mail
  • Pinterest


Leave a Comment

« Velkommen til
A38 med skyr, mysli, bær og mynte »

. Annuller svar

Stay up to date

Modtag emails med sund inspiration og opskrifter

Anbefalet bog

Annonce

Privacy & Cookies: Jep - vi bruger også cookies Cookie Politik

Stay up to date

Modtag emails med sund inspiration og opskrifter

Måske vil du også synes om

A38 med skyr, mysli, bær og mynte

A38 med skyr, mysli, bær og mynte

billede energigrød

Professorens Grønne energigrød – super sund tarmbooster!

chiafrøboller

Chiafrøboller – lækre glutenfri boller

Jordbærsuppe med lakrids

Jordbærsuppe med lakrids eller citronmelisse

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Copyright © 2016 · Ails.dk
loading Annuller
Indlæg blev ikke sendt - kontroller din e-mail adresse.
E-mail tjek mislykkedes, prøv igen
Beklager, din blog kan ikke dele indlæg via e-mail.