“Ingefær – antiinflammatoriske shots, drikke, salater & varme retter” af Sandra Pugliese & Martin Kreutzer
Kan man skrive en hel bog om en lille knoldet rod? Sandra Pugliese og Martin Kreutzer kan! Når de to sætter sig sammen er læseren sikret både viden og inspiration af høj kvalitet.
De fleste har hørt at ingefær er sundt, men hvad er det præcist den kan, og hvordan kan du bruge den i maden? Dette og meget mere giver forfatterne svar på i bogen. Sandra kan inspirere enhver til at gå i køkkenet og med 40 opskrifter er der helt sikkert noget for enhver smag.
De bedste anbefalinger herfra! Bogen kan købes hos bl.a. Saxo
“Smagsprøve” på bogens opskrifter:
Focaccia med ingefær og rosmarin

Muusmann gastro
28-04-2016
177

Forhandles af bl.a. Saxo
Fra bogens bagside:
"Ingefær hitter som aldrig før, og især fyrige shots står i høj kurs. Der er dog ingen grund til at lade det blive herved, for der åbner sig et helt igennem sprudlende smagsunivers, når du tænker den kraftfulde knold ind i diverse lækre retter. Inspirationen finder du i bogen her, der som den første af sin art byder på hele spektret af salater og varme retter, shots og smoothies, brød, småkager, is og meget mere – med ingefær.
Samtidig får du en grundig introduktion til ingefærens sundhedsmæssige kvaliteter. Med et unikt indhold af kraftfulde plantestoffer stiver knolden dit immunforsvar af, afhjælper kvalme, tager livtag med gigtsmerter og er i det hele taget styrkende i en grad, som få andre råvarer kan matche. Men hvor meget skal du egentlig tage for at høste den optimale sundhedsbonus? Er der grænser for, hvor meget man kan tåle? Og hvordan kan ingefæren tænkes ind i hverdagskosten på nye og spændende måder, der rækker ud over det traditionelle shot?
Det er blot nogle af de spørgsmål, som du får svar på i bogen, hvor ernæringseksperten Martin Kreutzer arbejder sammen med madkunstneren Sandra Pugliese om at pakke over 40 lækre ingefæropskrifter ind i en dybdegående teori om den sunde knold."
.