• Forside
  • Privatlivspolitik
  • Kontakt
    • Email
    • Facebook
    • Instagram

ails

Umahro-certificeret sundhedsrådgiver Tina Mai

  • Bøger
  • Blog
  • Opskrifter

Opskrifter

And med lun rødkålssalat

andOpskrift af Majbritt Louring Engell fra bogen Tarme i topform.

Kål og mandler fylder dig op med præbiotiske fibre, der styrker dit immunforsvar, og gør det lettere at holde vægten. Du kan evt. tilsætte kogte sorte linser til rådkålen eller koge kartofler til retten, hvis du mangler tilbehør.

Udskriv
And med lun rødkålssalat
Opskrift af Majbritt Louring Engell fra bogen Tarme i topform. Kål og mandler fylder dig op med præbiotiske fibre, der styrker dit immunforsvar, og gør det lettere at holde vægten. Du kan evt. tilsætte kogte sorte linser til rådkålen eller koge kartofler til retten, hvis du mangler tilbehør.
and
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Føj til Madplan:
Denne opskrift er tilføjet din Madplan
Tilføj indkøbliste
Denne opskrift er tilføjet din indkøbsliste
Måltid Hovedret
Børnevenlig Ja
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 stk andebryst
  • 10 g smør
  • salt og peber
  • 20 stk mandler
  • 1 stk rødløg
  • 250 g rødkål
  • 1 stk æble
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 knsp karry
Topping
  • 1 stk appelsin
  • saltflager
  • evt. sesamfø - alt. nigellafrø
  • lidt skovsyre - frisk (kan erstattes med kørvel)
Måltid Hovedret
Børnevenlig Ja
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 stk andebryst
  • 10 g smør
  • salt og peber
  • 20 stk mandler
  • 1 stk rødløg
  • 250 g rødkål
  • 1 stk æble
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 knsp karry
Topping
  • 1 stk appelsin
  • saltflager
  • evt. sesamfø - alt. nigellafrø
  • lidt skovsyre - frisk (kan erstattes med kørvel)
and
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Føj til Madplan:
Denne opskrift er tilføjet din Madplan
Tilføj indkøbliste
Denne opskrift er tilføjet din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Tænd for ovnen på 175 grader varmluft. Skær 4-5 snit i andebrysterne på skindsiden. Steg andebrysterne i smør på en pande med skindsiden nedad i ca. 2 minutter. Vend andebrysterne og lad dem stege et par minutter mere. Kom dem i et ildfast fad, drys med salt og peber på toppen og lad dem stege færdigt i ovnen 15-20 minutter.
  2. Rist mandlerne på en tør pande et par minutter. Ryst undervejs. Lad dem køle af. Del rødløget og skær det i tynde både. Snit rødkålen i tynde strimler. Skær æblet i tern.
  3. Varm olie og smør på en pande. Tilsæt karry og løg og vend det i olien. Tilsæt rødkål og æblestykker. Svits det ved svag varme i 5-8 minutter. Drys med lidt salt.
  4. Anret skiver af and på en tallerken med lun rødkålssalat pyntet med appelsinstykker, skåret i både, saltflager, sesamfrø og frisk skovsyre.

Du finder mange flere opskrifter og ikke mindst grundig og lettilgængelig viden i Bogen Tarme i topform. Du kan læse mere om bogen/købe den hos bl.a. Saxo.

  • Del
  • Facebook
  • E-mail
  • Pinterest


Leave a Comment

. Annuller svar

Stay up to date

Modtag emails med sund inspiration og opskrifter

Anbefalet bog

Annonce

Privacy & Cookies: Jep - vi bruger også cookies Cookie Politik

Stay up to date

Modtag emails med sund inspiration og opskrifter

Måske vil du også synes om

A38 med skyr, mysli, bær og mynte

A38 med skyr, mysli, bær og mynte

billede energigrød

Professorens Grønne energigrød – super sund tarmbooster!

chiafrøboller

Chiafrøboller – lækre glutenfri boller

Jordbærsuppe med lakrids

Jordbærsuppe med lakrids eller citronmelisse

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Copyright © 2016 · Ails.dk
loading Annuller
Indlæg blev ikke sendt - kontroller din e-mail adresse.
E-mail tjek mislykkedes, prøv igen
Beklager, din blog kan ikke dele indlæg via e-mail.