Aromatisk Spaghetti
Opskrift af Sandra Pugliese fra bogen Grøntsagspasta udgivet af forlaget Muusmann.
Antal personer
2
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer
2
Tilberedningstid
30minutter
Ingredienser
Spaghetti :
Sauce :
Instruktioner
Spaghetti:
  1. Skyl squash, spiralizer den og kom den i en sigte. Vent med at koge pastaen, til du har hakket alle krydderurterne til saucen.
  2. Kog pastaen al dente i letsaltet vand efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra pastaen i sigten, så vandet varmer de rå squashstrimler.
Sauce:
  1. Skyl og slyng krydderurterne, undtagen basilikum, den skal du kun aftørre for evt. støv eller jord.
  2. Finthak krydderurter og hvidløg, men hold dem hver for sig. Både hvidløg og krydderurterne individuelt.
  3. Tørrist mandlerne på en varm pande og finthak også dem.
  4. Steg det hakkede hvidløg i olien for lav varme i et par minutter, uden at det bruner, og tilsæt krydderurter og mandler. Tilsæt oregano/salvie/rosmarinbladene, og svits dem med 1 minut. Tag panden af varmen og bland med de resterende hakkede krydderurter.
  5. Fintriv osten, bland den i krydderurteblandingen og smag til med fintrevet citronskal, salt og peber.
Recipe Notes

Brug gerne mindst 4 slags krydderurter i saucen, så får den mest smag. Denne pastaret smager bare himmelsk og hører til blandt favoritterne herhjemme. Kombinationen af krydderurter, mandler, hvidløg og citronskal giver en helt unik smag.