• Forside
  • Privatlivspolitik
  • Kontakt
    • Email
    • Facebook
    • Instagram

ails

Umahro-certificeret sundhedsrådgiver Tina Mai

  • Bøger
  • Blog
  • Opskrifter

Opskrifter

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling
Opskrift af Sandra Pugliese fra bogen Souping – det nye juicing

Endnu en skøn suppe – og denne kan fryses. Bemærk at der kan skydes genvej – se nederst under noter.

Opskriften er fra bogen “Souping – det nye juicing” af Martin Kreutzer og Sandra Pugliese med undertitlen Detox dig til et slankere og sundere liv med lækre og smagfulde supper. Bogen indeholder 40 fantastiske opskrifter, som alle følger de antiinflammatoriske kostprincipper.

Du kan læse mere om bogen/købe den her.

Udskriv
Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling
Opskriften er fra bogen "Souping - det nye juicing" af Martin Kreutzer og Sandra Pugliese
Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Føj til Madplan:
Denne opskrift er tilføjet din Madplan
Tilføj indkøbliste
Denne opskrift er tilføjet din indkøbsliste
Måltid Hovedret
Børnevenlig Ja
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 stk bagekartoffel - a ca. 225 g inkl. skræl
  • 150 g selleri
  • 2 tsk ekstra jomfruolivenolie
  • 1 stk porre - a ca. 75 g renset vægt
  • 1 stk skalotteløg - a ca. 25 g
  • 5 g smør
  • 6 dl fond - efter eget valg
  • 175 g kyllingebryst
  • 35 g kalkunbacon
  • 1 lille håndfuld purløg
  • hvid eller sort peber - friskkværnet
Måltid Hovedret
Børnevenlig Ja
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 stk bagekartoffel - a ca. 225 g inkl. skræl
  • 150 g selleri
  • 2 tsk ekstra jomfruolivenolie
  • 1 stk porre - a ca. 75 g renset vægt
  • 1 stk skalotteløg - a ca. 25 g
  • 5 g smør
  • 6 dl fond - efter eget valg
  • 175 g kyllingebryst
  • 35 g kalkunbacon
  • 1 lille håndfuld purløg
  • hvid eller sort peber - friskkværnet
Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Føj til Madplan:
Denne opskrift er tilføjet din Madplan
Tilføj indkøbliste
Denne opskrift er tilføjet din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Skrub kartoflen grundigt fri for jord og urenheder. Tør den, prik den med en gaffel, og pak den ind i stanniol eller bagepapir. Bag den i ovnen ved 175 gr. varmluft i ca. 75 minutter. Mærk på den, og giver den efter, så er den færdig, ellers skal den have lidt mere.
  2. Skræl selleri, skyl og skær den i små tern. Bland dem med 1 tsk olie og 1 tsk vand, kom dem i et ildfast fad og bag dem i ovnen sammen med kartoflen de sidste 25 minutter. Når kartoflen er færdig, afkøles den let og skæres i mindre stykker.
  3. Skyl porren grundigt, og skær den i tynde skiver. Finthak løget. Svits løg og porrer i smørret i 3-4 minutter for lav varme, tilsæt de bagte selleritern og kartoflen, overhæld med fond, og lad det småkoge et kvarters tid.
  4. Mens suppen koger, skær da kylligekødet i små strimler, krydr med salt og peber, og svits det i den resterende tsk olie, til det netop er brunet. Tilsæt ½ dl vand, lad det koge kraftigt, indtil vandet er væk, og brun derefter kødet færdigt på panden. Tag det af panden. Skær bacon i små strimler, og tørsteg det på panden, til det er sprødt.
  5. Skyl og slyng purløg, og finthak det. Blend suppen, og smag til med salt og peber. Server med kyllingekød, bacon og purløg.
Recipe Notes

Suppen holder sig fint på køl til næste dag og kan fryses. Varm den nænsomt op, når den skal spises, og drys først purløg på den færdigopvarmede suppe.

Orker du ikke, eller har du ikke tid til, at bage kartoffel og selleri, så svits det bare med i gryden og kog det, som en normal kartoffelsuppe.


  • Del
  • Facebook
  • E-mail
  • Pinterest


Leave a Comment

. Annuller svar

Stay up to date

Modtag emails med sund inspiration og opskrifter

Anbefalet bog

Annonce

Privacy & Cookies: Jep - vi bruger også cookies Cookie Politik

Stay up to date

Modtag emails med sund inspiration og opskrifter

Måske vil du også synes om

A38 med skyr, mysli, bær og mynte

A38 med skyr, mysli, bær og mynte

billede energigrød

Professorens Grønne energigrød – super sund tarmbooster!

chiafrøboller

Chiafrøboller – lækre glutenfri boller

Jordbærsuppe med lakrids

Jordbærsuppe med lakrids eller citronmelisse

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Copyright © 2016 · Ails.dk
loading Annuller
Indlæg blev ikke sendt - kontroller din e-mail adresse.
E-mail tjek mislykkedes, prøv igen
Beklager, din blog kan ikke dele indlæg via e-mail.