• Forside
  • Privatlivspolitik
  • Kontakt
    • Email
    • Facebook
    • Instagram

ails

Umahro-certificeret sundhedsrådgiver Tina Mai

  • Bøger
  • Blog
  • Opskrifter

Opskrifter

Broccolisuppe med ærter og basilikum

BroccolisuppeOpskrift af Sandra Pugliese fra bogen Souping – det nye juicing

Broccolisuppen holder sig fint på køl til næste dag, og du kan spise den både varm og kold. Hvis du varmer den, skal det ske nænsomt og kun lige til kogepunktet.

Nederst under bonusinfo finder du en variant af suppen.

Suppen kan fryses.

Opskriften er fra bogen “Souping – det nye juicing” af Martin Kreutzer og Sandra Pugliese med undertitlen Detox dig til et slankere og sundere liv med lækre og smagfulde supper. Bogen indeholder 40 fantastiske opskrifter, som alle følger de antiinflammatoriske kostprincipper.

Du kan læse mere om bogen/købe den her.

Udskriv
Broccolisuppe med ærter og basilikum
Opskrift af Sandra Pugliese fra bogen Souping - det nye juicing. Suppen kan spises både kold og varm, og er fryseegnet.
Broccolisuppe
Stem: 1
Bedømmelse: 2
Dig:
Bedøm denne opskrift
Føj til Madplan:
Denne opskrift er tilføjet din Madplan
Tilføj indkøbliste
Denne opskrift er tilføjet din indkøbsliste
Måltid Frokost, Mellemmåltid
Børnevenlig et forsøg værd 😉
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 stk skalotteløg - a ca. 20 g
  • 200 g broccoli
  • 2 spsk ekstra jomfruolivenolie
  • 200 g grønne ærter - frosne
  • 7 dl fond - efter eget valg
  • 1 stor håndfuld basilikum
  • 175 g silketofu - eller anden smagsneutral tofu
  • himalayasalt
  • sort peber - friskkværnet
  • 1 stk citron - usprøjtet (kan udelades)
Måltid Frokost, Mellemmåltid
Børnevenlig et forsøg værd 😉
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 stk skalotteløg - a ca. 20 g
  • 200 g broccoli
  • 2 spsk ekstra jomfruolivenolie
  • 200 g grønne ærter - frosne
  • 7 dl fond - efter eget valg
  • 1 stor håndfuld basilikum
  • 175 g silketofu - eller anden smagsneutral tofu
  • himalayasalt
  • sort peber - friskkværnet
  • 1 stk citron - usprøjtet (kan udelades)
Broccolisuppe
Stem: 1
Bedømmelse: 2
Dig:
Bedøm denne opskrift
Føj til Madplan:
Denne opskrift er tilføjet din Madplan
Tilføj indkøbliste
Denne opskrift er tilføjet din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Finthak løgene. Del broccoli i små buketter, og skyl dem grundigt
  2. Svits løget i olien for lav varme i 4-5 minutter, uden at det bruner. Tilsæt broccoli og ærter. Hæld fond over efter et halvt minut, og tag gryden af varmen.
  3. Aftør basilikum med et fugtigt klæde, kom det sammen med tofu og suppen i en blender og blend, til du har en cremet suppe. Smag til med salt, peber og evt. lidt fintrevet citronskal.
  4. Afkøl først suppen til stuetemperatur, og afkøl den derefter helt i køleskabet.
Recipe Notes
Variation

Du kan sagtens erstatte basilikum med andre urter som f.eks. mynte, estragon eller persille. Kan du ikke få frisk broccoli, så brug frossen.

I stedet for silketofu kan du bruge 250 g yoghurt 3,5%, 100 g nødder eller 100 g kogte hvide bønner.

Suppen kan fryses.

 


  • Del
  • Facebook
  • E-mail
  • Pinterest


Leave a Comment

. Annuller svar

Stay up to date

Modtag emails med sund inspiration og opskrifter

Anbefalet bog

Annonce

Privacy & Cookies: Jep - vi bruger også cookies Cookie Politik

Stay up to date

Modtag emails med sund inspiration og opskrifter

Måske vil du også synes om

A38 med skyr, mysli, bær og mynte

A38 med skyr, mysli, bær og mynte

billede energigrød

Professorens Grønne energigrød – super sund tarmbooster!

chiafrøboller

Chiafrøboller – lækre glutenfri boller

Jordbærsuppe med lakrids

Jordbærsuppe med lakrids eller citronmelisse

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Copyright © 2016 · Ails.dk
loading Annuller
Indlæg blev ikke sendt - kontroller din e-mail adresse.
E-mail tjek mislykkedes, prøv igen
Beklager, din blog kan ikke dele indlæg via e-mail.