Opskrift af Anne Larsen fra bogen Den store antiinflammatoriske kostguide af Martin Kreutzer og Anne Larsen.
Chiafrø er megasunde – proppet med omega-3, protein, kalk og antioxidanter. Sammen med de øvrige ingredienser får du her opskriften på et smagfuldt og sundt lille mellemmåltid.
Chiagrød med ingefær, blåbær og mynte er blot en de af mange lækre opskrifter som Anne Larsen har udviklet til bogen Den store antiinflammatoriske kostguide. Du kan læse mere om bogen/købe den hos bl.a. Saxo.
|
Instruktioner
- Rør A34 med skyr, ingefær og chiafrø.
- Stil det på køl - gerne et par timer, inden du skal spise det.
- Hvis du ikke har købt de ristede, afskallede hasselnødder, som også kaldes Piemonte-hasselnødder (og smager lidt af Nutella), så kan du selv riste hasselnødderne og gnide dem mellem håndfladerne, så skallen forsvinder.
- Top grøden med blåbær, halve ristede hasselnødder og mynte.
.