• Forside
  • Privatlivspolitik
  • Kontakt
    • Email
    • Facebook
    • Instagram

ails

Umahro-certificeret sundhedsrådgiver Tina Mai

  • Bøger
  • Blog
  • Opskrifter

Opskrifter

Grøn coleslaw

grøn coleslaw

 

krydderurterTak til Sandra Pugliese for lån af opskrift. I Sandras bog Krydderurter, som opskriften stammer fra, finder du ikke bare et væld at lækre opskrifter med brug af de sunde krydderurter, men også en gennemgang af de mest gængse krydderurter, dyrkning, anvendelse og sunde egenskaber og meget andet. Du kan købe bogen hos bl.a. Saxo.;

Udskriv
Grøn coleslaw
Opskrift: Sandra Pugliese
grøn coleslaw
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Føj til Madplan:
Denne opskrift er tilføjet din Madplan
Tilføj indkøbliste
Denne opskrift er tilføjet din indkøbsliste
Måltid Salat, Tilbehør
Børnevenlig et forsøg værd 😉
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
portioner
Ingredienser
  • 250-300 g spidskål renset vægt
  • 50 g fennikelknold renset vægt
  • 100 g asparges renset vægt
  • 1 håndfuld hestebønner bælgede
  • 2 store håndfulde krydderurter dild, kørvel, purløg og/eller persille
  • Dressing
  • 2-3 spsk græsk yoghurt gerne 10 %
  • 1 lille spsk god mayonnaise
  • 1-2 tsk æbleeddike
  • 1-2 tsk honning
  • himalayasalt og friskkværnet hvid peber
Måltid Salat, Tilbehør
Børnevenlig et forsøg værd 😉
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
portioner
Ingredienser
  • 250-300 g spidskål renset vægt
  • 50 g fennikelknold renset vægt
  • 100 g asparges renset vægt
  • 1 håndfuld hestebønner bælgede
  • 2 store håndfulde krydderurter dild, kørvel, purløg og/eller persille
  • Dressing
  • 2-3 spsk græsk yoghurt gerne 10 %
  • 1 lille spsk god mayonnaise
  • 1-2 tsk æbleeddike
  • 1-2 tsk honning
  • himalayasalt og friskkværnet hvid peber
grøn coleslaw
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Føj til Madplan:
Denne opskrift er tilføjet din Madplan
Tilføj indkøbliste
Denne opskrift er tilføjet din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Halver kålen, skær stokken væk, og snit den i meget fine strimler. Skyl og slyng dem. Skyl fennikel, og snit ligeledes den i meget tynde strimler. Det gøres nemmest på et mandolinjern. Skyl asparges, bræk de træede ender af og kasser dem. Høvl dem i tynde strimler på langs med en tyndskræller (kartoffelskræller) eller på et mandolinjern. Pas på fingrene!
  2. Skyl og slyng urterne, og finthak dem. Bland kål med fennikel, asparges, de bælgede bønner og krydderurter.
Dressing
  1. Bland yoghurt med mayonnaise, og smag til med eddike, honning, salt og peber.Bland dressingen med grøntsager og server.
Recipe Notes

Variation Brug også gerne friskbælgede grønne ærter eller nye gulerødder i sommerperioden. Om vinteren kan du bruge finthøvlede rodfrugter sammen med kålen, og erstatte den hvide kål med grøn kål som fx rosenkål eller meget fintsnittet palmekål eller grønkål.

krydderurterTak til Sandra Pugliese for lån af opskrift. I Sandras bog Krydderurter, som opskriften stammer fra, finder du ikke bare et væld at lækre opskrifter med brug af de sunde krydderurter, men også en gennemgang af de mest gængse krydderurter, dyrkning, anvendelse og sunde egenskaber og meget andet. Du kan købe bogen hos bl.a. Saxo.

  • Del
  • Facebook
  • E-mail
  • Pinterest


Leave a Comment

. Annuller svar

Stay up to date

Modtag emails med sund inspiration og opskrifter

Anbefalet bog

Annonce

Privacy & Cookies: Jep - vi bruger også cookies Cookie Politik

Stay up to date

Modtag emails med sund inspiration og opskrifter

Måske vil du også synes om

A38 med skyr, mysli, bær og mynte

A38 med skyr, mysli, bær og mynte

billede energigrød

Professorens Grønne energigrød – super sund tarmbooster!

chiafrøboller

Chiafrøboller – lækre glutenfri boller

Jordbærsuppe med lakrids

Jordbærsuppe med lakrids eller citronmelisse

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Copyright © 2016 · Ails.dk
loading Annuller
Indlæg blev ikke sendt - kontroller din e-mail adresse.
E-mail tjek mislykkedes, prøv igen
Beklager, din blog kan ikke dele indlæg via e-mail.