Tak til Sandra Pugliese for lån af opskrift.
Opskriften er fra bogen Kokosolie af Sandra Pugliese, Anna Iben Hollensberg og Charlotte Gylling Mortensen. En del af de tre forfatteres serie Functional Foods udgivet af forlaget Muusmann. Du kan læse mere om bogen her og du kan købe bogen hos bl.a. Saxo (sponsoreret link)
Tilberedningstid | 10 minutter |
Antal personer |
liter
|
Ingredienser
- 65 g kokosmel
- 8-12 dl vand
- ½ tsk tsk vaniljepulver kan udelades
- 1 nip salt gerne himalayasalt
Ingredienser
|
Instruktioner
- Kog vandet op og lad det afkøle nogle minutter til ca. 80 °C. Blend det med kokos mel, vaniljepulver og salt.
- Mængden af vand afhænger af, hvad du vil bruge mælken til. Brug den tykke mælk til curryretter og den lidt tyndere til smoothies, iced latte etc.
- Mælken klumper lidt, når den står på køl, så vil du drikke den kold, så blend den kort, før den skal drikkes.
- Mælken holder sig fint 3 dage i køleskabet.
.