Jordbærsuppe med lakrids eller citronmelisse
Opskriften er fra bogen “Souping – det nye juicing” af Martin Kreutzer og Sandra Pugliese
Antal personer Forberedelses tid
2personer 10minutter
Antal personer Forberedelses tid
2personer 10minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Kom jordbær, banan, mandelmælk, gulerodssaft, den fintrevne citronskal og 1 tsk saft af citronen, vaniljepulver, honning, nøddesmør og salt i blenderen.
  2. skyld og slyng korianderen og tilsæt den sammen med lakridspulver (se variant under noter). Blend til du har en lækker cremet suppe.
Recipe Notes

Cashewnøddesmør kan erstattes med anden nøddesmør. Du kan også komme 50 g nødder i i stedet.

Variant: koriander og lakrids udelades og i stedet bruges en lille håndfuld mynte, citronverbena eller citronmelisse.

Jordbærsuppen smager allerbedst frisklavet, men hvis du har travlt, eller ønsker at tage en halv portion med som mellemmåltid, kan den godt laves aftenen før, du skal spise den. Opbevar den i køleskabet.