• Forside
  • Privatlivspolitik
  • Kontakt
    • Email
    • Facebook
    • Instagram

ails

Umahro-certificeret sundhedsrådgiver Tina Mai

  • Bøger
  • Blog
  • Opskrifter

Opskrifter

Kyllingesuppe med kartofler og bønner

bone-broth kyllingesuppe

Foto: Thomas Hergaard

Opskrift af Sandra Pugliese fra bogen Bone Broth 


Bone BrothTak til Sandra Pugliese for lån af opskrift.

Opskriften er fra bogen Bone Broth af Sandra Pugliese, Anna Iben Hollensberg og Charlotte Gylling Mortensen. Bogen indeholder alt, hvad du behøver af viden og opskrifter, hvis du har lyst til at give dig i kast med den kraftfulde “knoglebryg” med de mange gode helende og nærende egenskaber.

Du kan købe bogen hos bl.a. Saxo (sponsoreret link)

Udskriv
Kyllingesuppe med kartofler og bønner
Opskrift af Sandra Pugliese fra bogen Bone Broth
bone-broth kyllingesuppe
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Føj til Madplan:
Denne opskrift er tilføjet din Madplan
Tilføj indkøbliste
Denne opskrift er tilføjet din indkøbsliste
Måltid Hovedret, Suppe
Børnevenlig Ja
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 150 g kartofler skrællet vægt
  • 1 spsk ekstra jomfruolivenolie alternativt smør eller ghee
  • ½ dl risottoris eller perlebyg
  • 7-8 dl bone broth alternativt bouillon
  • 400 g grønne bønner ** se noter
  • 100-150 g kogte hvide bønner
  • 150-200 g kogt kyllingekød
PESTO:
  • 75 g rucola
  • 1 stor(e) håndfuld(e) basilikum
  • 1 håndfuld(e) mandler
  • 1 fed hvidløg
  • 2-3 ansjosfileter kan udelades
  • 60 g pecorino, parmesan eller manchego
  • 3/4 dl ekstra jomfruolivenolie
  • salt gerne himalayasalt
Måltid Hovedret, Suppe
Børnevenlig Ja
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 150 g kartofler skrællet vægt
  • 1 spsk ekstra jomfruolivenolie alternativt smør eller ghee
  • ½ dl risottoris eller perlebyg
  • 7-8 dl bone broth alternativt bouillon
  • 400 g grønne bønner ** se noter
  • 100-150 g kogte hvide bønner
  • 150-200 g kogt kyllingekød
PESTO:
  • 75 g rucola
  • 1 stor(e) håndfuld(e) basilikum
  • 1 håndfuld(e) mandler
  • 1 fed hvidløg
  • 2-3 ansjosfileter kan udelades
  • 60 g pecorino, parmesan eller manchego
  • 3/4 dl ekstra jomfruolivenolie
  • salt gerne himalayasalt
bone-broth kyllingesuppe
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Føj til Madplan:
Denne opskrift er tilføjet din Madplan
Tilføj indkøbliste
Denne opskrift er tilføjet din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Svits dem i olien et par minutter, tilsæt ris og derefter broth. Skyl og nip bønnerne og skær dem i mindre stykker. Når kartofler og ris er møre, tilsættes begge typer bønner og kyllingekød. Kog i 2 minutter, før du tager gryden af varmen.
  2. Skyl og slyng rucola og aftør basilikum. Tørrist mandlerne et par minutter og kør alle ingredienserne til en cremet pesto. Smag til med salt. Server den varme suppe med en skefuld pesto i.
Recipe Notes

*Der er pesto nok til flere dage, men idet den holder sig fint 5-6 dage på køl og smager pragtfuldt til alt, hvad man kan komme i tanke om, vil jeg foreslå, du laver fuld portion.

**Du kan lave denne suppe med alle mulige andre grøntsager end grønne bønner – alt efter sæson. Broccoli, rosenkål, savoykål, grønne asparges og grønne ærter smager også pragtfuldt i suppen. Du kan sagtens erstatte de hvide bønner med kylling eller omvendt.

 

 

  • Del
  • Facebook
  • E-mail
  • Pinterest


Leave a Comment

. Annuller svar

Stay up to date

Modtag emails med sund inspiration og opskrifter

Anbefalet bog

Annonce

Privacy & Cookies: Jep - vi bruger også cookies Cookie Politik

Stay up to date

Modtag emails med sund inspiration og opskrifter

Måske vil du også synes om

A38 med skyr, mysli, bær og mynte

A38 med skyr, mysli, bær og mynte

billede energigrød

Professorens Grønne energigrød – super sund tarmbooster!

chiafrøboller

Chiafrøboller – lækre glutenfri boller

Jordbærsuppe med lakrids

Jordbærsuppe med lakrids eller citronmelisse

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Copyright © 2016 · Ails.dk
loading Annuller
Indlæg blev ikke sendt - kontroller din e-mail adresse.
E-mail tjek mislykkedes, prøv igen
Beklager, din blog kan ikke dele indlæg via e-mail.