• Forside
  • Privatlivspolitik
  • Kontakt
    • Email
    • Facebook
    • Instagram

ails

Umahro-certificeret sundhedsrådgiver Tina Mai

  • Bøger
  • Blog
  • Opskrifter

Opskrifter

Mangois med yoghurt og kokos – til morgenmad!

mangoisDenne is er så sund at du kan spise den til morgenmad!

Har du lyst til at prøve flere af de lækre grønne retter fra bogen Supersund Flexitar, fås bogen bl.a. hos Saxo.

Udskriv
Mangois med yoghurt og kokos
Opskrift af Sandra Pugliese fra bogen Supersund Flexitar af Sandra Pugliese og Martin Kreutzer. Sund is til morgenmad, hurtigt og enkelt.
mangois
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Føj til Madplan:
Denne opskrift er tilføjet din Madplan
Tilføj indkøbliste
Denne opskrift er tilføjet din indkøbsliste
Måltid Dessert, Mellemmåltid, Morgenmad
Børnevenlig Ja
Forberedelses tid 10 minutter
Ventetid 4-6 timer (frysetid)
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 300 g mango (skrællet, udkernet vægt)
  • 250 g græsk yoghurt 10 % -alternativt en vegansk variant
  • 65 g koldslynget honning -alternativt ahornsirup eller kokossirup
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 1 usprøjtet citron
  • 1 spsk kokosmel (kan udelades)
Måltid Dessert, Mellemmåltid, Morgenmad
Børnevenlig Ja
Forberedelses tid 10 minutter
Ventetid 4-6 timer (frysetid)
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 300 g mango (skrællet, udkernet vægt)
  • 250 g græsk yoghurt 10 % -alternativt en vegansk variant
  • 65 g koldslynget honning -alternativt ahornsirup eller kokossirup
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 1 usprøjtet citron
  • 1 spsk kokosmel (kan udelades)
mangois
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Føj til Madplan:
Denne opskrift er tilføjet din Madplan
Tilføj indkøbliste
Denne opskrift er tilføjet din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Skræl mangoen og skær kødet fra stenen. Kom mango, yoghurt, honning, vaniljepulver, fintrevet citronskal og 1 spsk saft i en blender og blend, til du har en cremet masse. Kom den i en beholder og frys den, til den bliver til is. Hvis du har tid og husker det, så rør i isen undervejs, mens den fryser. Du kan også køre isen i en ismaskine, så bliver den mere cremet.
  2. Rist kokosmelet let på en tør pande eller i ovnen ved 150 °C, til det netop begynder at brune. Pas på, det ikke brænder på, det går lynhurtigt.
  3. Server isen med ristet kokosmel og evt. et par blade af din yndlingskrydderurt (jeg bruger ofte citronmelisse, citronverbena eller mynte hertil).
Recipe Notes

Variation:

Du kan tilsætte indmaden fra et par passionsfrugter og/eller bladene fra et par stængler rosmarin eller en håndfuld mynte. Isen smager også skønt med fintrevet appelsinskal i stedet, eller fx lidt appelsinvand eller rosenvand. Du kan også lave isen uden yoghurt, kun med mangokød blendet med lidt mandelmælk og honning/ahornsirup. Så bliver den mere som en lækker sorbet.

Har du lyst til at prøve flere af de lækre grønne retter fra bogen Supersund Flexitar, fås bogen bl.a. hos Saxo.


  • Del
  • Facebook
  • E-mail
  • Pinterest


Leave a Comment

. Annuller svar

Stay up to date

Modtag emails med sund inspiration og opskrifter

Anbefalet bog

Annonce

Privacy & Cookies: Jep - vi bruger også cookies Cookie Politik

Stay up to date

Modtag emails med sund inspiration og opskrifter

Måske vil du også synes om

A38 med skyr, mysli, bær og mynte

A38 med skyr, mysli, bær og mynte

billede energigrød

Professorens Grønne energigrød – super sund tarmbooster!

chiafrøboller

Chiafrøboller – lækre glutenfri boller

Jordbærsuppe med lakrids

Jordbærsuppe med lakrids eller citronmelisse

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Copyright © 2016 · Ails.dk
loading Annuller
Indlæg blev ikke sendt - kontroller din e-mail adresse.
E-mail tjek mislykkedes, prøv igen
Beklager, din blog kan ikke dele indlæg via e-mail.