Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 15 minutter |
Antal personer |
portion
|
Ingredienser
- 100 g hasselnødder
- 200 g dadler - meget bløde, udstenede
- 1 spsk koldslynget honning - alternativt ahornsirup eller kokossirup
- 3-4 spsk kakaopulver
- 1 tsk vaniljepulver
- 2 spsk ekstra jomfrukokosolie
- 1 nip himalayasalt
Ingredienser
|
Instruktioner
- Rist nødderne i ovnen ved 150 °C i ca. 20 minutter. Kom dem i et viskestykke og gnid en del af skallerne af. Det er ikke nødvendigt, men nutellaen bliver knapt så bitter sådan.
- Kør hasselnødder på en foodprocessor, til de næsten bliver til nøddesmør, det tager 5-10 minutter. Tilsæt dadler, honning, kakaopulver, vaniljepulver, kokosolie og salt og kør, til du har en fast cremet masse.
- Hæld nutellaen på et rent, skoldet glas, den holder sig min. 2-3 uger i køleskabet.
Recipe Notes
Denne variation smager også ret genialt med lidt appelsinskal i. Du kan tilsætte
lidt kokosmælk, så den bliver mere nutellaagtig i konsistensen, du kan også med
fordel tilsætte smeltet chokolade.
.