• Forside
  • Privatlivspolitik
  • Kontakt
    • Email
    • Facebook
    • Instagram

ails

Umahro-certificeret sundhedsrådgiver Tina Mai

  • Bøger
  • Blog
  • Opskrifter

Opskrifter

Hjemmelavet Nutella – Variation 1

nutella

Udskriv
Hjemmelavet Nutella
Opskrift af Sandra Pugliese fra bogen Nødder af Sandra Pugliese og Matin Kreutzer. 1 portion er ca. 2½ dl.
nutella
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Føj til Madplan:
Denne opskrift er tilføjet din Madplan
Tilføj indkøbliste
Denne opskrift er tilføjet din indkøbsliste
Måltid Tilbehør
Børnevenlig Ja
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
portion
Ingredienser
  • 100 g hasselnødder
  • 200 g dadler - meget bløde, udstenede
  • 1 spsk koldslynget honning - alternativt ahornsirup eller kokossirup
  • 3-4 spsk kakaopulver
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 2 spsk ekstra jomfrukokosolie
  • 1 nip himalayasalt
Måltid Tilbehør
Børnevenlig Ja
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
portion
Ingredienser
  • 100 g hasselnødder
  • 200 g dadler - meget bløde, udstenede
  • 1 spsk koldslynget honning - alternativt ahornsirup eller kokossirup
  • 3-4 spsk kakaopulver
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 2 spsk ekstra jomfrukokosolie
  • 1 nip himalayasalt
nutella
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Føj til Madplan:
Denne opskrift er tilføjet din Madplan
Tilføj indkøbliste
Denne opskrift er tilføjet din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Rist nødderne i ovnen ved 150 °C i ca. 20 minutter. Kom dem i et viskestykke og gnid en del af skallerne af. Det er ikke nødvendigt, men nutellaen bliver knapt så bitter sådan.
  2. Kør hasselnødder på en foodprocessor, til de næsten bliver til nøddesmør, det tager 5-10 minutter. Tilsæt dadler, honning, kakaopulver, vaniljepulver, kokosolie og salt og kør, til du har en fast cremet masse.
  3. Hæld nutellaen på et rent, skoldet glas, den holder sig min. 2-3 uger i køleskabet.
Recipe Notes

Denne variation smager også ret genialt med lidt appelsinskal i. Du kan tilsætte
lidt kokosmælk, så den bliver mere nutellaagtig i konsistensen, du kan også med
fordel tilsætte smeltet chokolade.


  • Del
  • Facebook
  • E-mail
  • Pinterest


Leave a Comment

. Annuller svar

Stay up to date

Modtag emails med sund inspiration og opskrifter

Anbefalet bog

Annonce

Privacy & Cookies: Jep - vi bruger også cookies Cookie Politik

Stay up to date

Modtag emails med sund inspiration og opskrifter

Måske vil du også synes om

A38 med skyr, mysli, bær og mynte

A38 med skyr, mysli, bær og mynte

billede energigrød

Professorens Grønne energigrød – super sund tarmbooster!

chiafrøboller

Chiafrøboller – lækre glutenfri boller

Jordbærsuppe med lakrids

Jordbærsuppe med lakrids eller citronmelisse

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Copyright © 2016 · Ails.dk
loading Annuller
Indlæg blev ikke sendt - kontroller din e-mail adresse.
E-mail tjek mislykkedes, prøv igen
Beklager, din blog kan ikke dele indlæg via e-mail.