• Forside
  • Privatlivspolitik
  • Kontakt
    • Email
    • Facebook
    • Instagram

ails

Umahro-certificeret sundhedsrådgiver Tina Mai

  • Bøger
  • Blog
  • Opskrifter

Opskrifter

Spelt-tabbouleh

Spelt tabbouleh

Opskrift på Spelt-tabbouleh fra bogen Salatfabrikken

Jeg har fået lov til at give dig en “smagsprøve” på en af de mange lækre opskrifter fra bogen Salatfabrikken. En sund og indbydende salat, som er god både alene eller sammen med f.eks. lidt kylling.

Salaten er også fantastisk som frokost dagen efter.

Husk at du selv kan ændre antallet af personer i opskriften nedenfor, så den passer til antallet af sultne munde hjemme hos dig.

Se også anmeldelsen af bogen her – eller køb den her og lad dig friste af de mange andre lækre salater.

Kunne du lide denne opskrift? – Du meget velkommen til at dele den!

Udskriv
Spelt-tabbouleh
Opskrift af Rebecca Leth-Nisssen Johansen fra bogen Salatfabrikken. Fantastisk som frokost dagen efter. Medbring lidt ekstra gnavegrønt. Energi pr. portion: 368 kcal
Spelt tabbouleh
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Føj til Madplan:
Denne opskrift er tilføjet din Madplan
Tilføj indkøbliste
Denne opskrift er tilføjet din indkøbsliste
Måltid Frokost, Hovedret, Salat
Børnevenlig Ja
Antal personer
portioner
Ingredienser
  • 3 dl speltkerner
  • 1 middelstort granatæble
  • 3 forårsløg
  • 1 stor håndfuld persille
  • 1 lille håndfuld mandler
  • 1 lille håndfuld græskarkerner
  • olivenolie
  • chili
Dressing
  • 1 spsk ekstra jomfruolivenolie
  • 2-3 tsk rosenvand
  • salt og peber (eller Knorr Aromat)
Måltid Frokost, Hovedret, Salat
Børnevenlig Ja
Antal personer
portioner
Ingredienser
  • 3 dl speltkerner
  • 1 middelstort granatæble
  • 3 forårsløg
  • 1 stor håndfuld persille
  • 1 lille håndfuld mandler
  • 1 lille håndfuld græskarkerner
  • olivenolie
  • chili
Dressing
  • 1 spsk ekstra jomfruolivenolie
  • 2-3 tsk rosenvand
  • salt og peber (eller Knorr Aromat)
Spelt tabbouleh
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Føj til Madplan:
Denne opskrift er tilføjet din Madplan
Tilføj indkøbliste
Denne opskrift er tilføjet din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Kog speltkerner efter anvisning på posen. Dræn for evt. overskudsvand og afkøl.
  2. I mellemtiden halverer du granatæblet og piller kernerne ud. Pres saften i en skål og undgå den hvide membran.
  3. Rengør forårsløgene og skær i fine skiver. Rengør også persillen og hak den fint.
  4. Hak mandlerne og rist dem på en tør pande.
  5. Rist græskarkernerne på en pande med en smule olie samt chili. Lad kernerne afkøle helt.
  6. Bland de afkølede speltkerner, granatæblekerner og -saft, hakket persille, forårsløg, mandler og chili-græskarkerner.
  7. Krydr med Knorr Aromat (eller salt og peber), tilsæt god olivenolie og rosenvand (efter smag).
  • Del
  • Facebook
  • E-mail
  • Pinterest


Leave a Comment

. Annuller svar

Stay up to date

Modtag emails med sund inspiration og opskrifter

Anbefalet bog

Annonce

Privacy & Cookies: Jep - vi bruger også cookies Cookie Politik

Stay up to date

Modtag emails med sund inspiration og opskrifter

Måske vil du også synes om

A38 med skyr, mysli, bær og mynte

A38 med skyr, mysli, bær og mynte

billede energigrød

Professorens Grønne energigrød – super sund tarmbooster!

chiafrøboller

Chiafrøboller – lækre glutenfri boller

Jordbærsuppe med lakrids

Jordbærsuppe med lakrids eller citronmelisse

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Bagt kartoffelsuppe med selleri og kylling

Copyright © 2016 · Ails.dk
loading Annuller
Indlæg blev ikke sendt - kontroller din e-mail adresse.
E-mail tjek mislykkedes, prøv igen
Beklager, din blog kan ikke dele indlæg via e-mail.