Spelt-tabbouleh
Opskrift af Rebecca Leth-Nisssen Johansen fra bogen Salatfabrikken. Fantastisk som frokost dagen efter. Medbring lidt ekstra gnavegrønt. Energi pr. portion: 368 kcal
Antal personer
4portioner
Antal personer
4portioner
Ingredienser
Dressing
Instruktioner
  1. Kog speltkerner efter anvisning på posen. Dræn for evt. overskudsvand og afkøl.
  2. I mellemtiden halverer du granatæblet og piller kernerne ud. Pres saften i en skål og undgå den hvide membran.
  3. Rengør forårsløgene og skær i fine skiver. Rengør også persillen og hak den fint.
  4. Hak mandlerne og rist dem på en tør pande.
  5. Rist græskarkernerne på en pande med en smule olie samt chili. Lad kernerne afkøle helt.
  6. Bland de afkølede speltkerner, granatæblekerner og -saft, hakket persille, forårsløg, mandler og chili-græskarkerner.
  7. Krydr med Knorr Aromat (eller salt og peber), tilsæt god olivenolie og rosenvand (efter smag).